Mobirise

Jäsenedut

"Kaikkien jäsenyhdistysten jäsenet saavat liiton jäsenedut. Jäsenmaksun yhteydessä postitetaan jäsenkortti, jossa on kuusinumeroinen jäsennumero. Jäsenkorttia näyttämällä tai jäsennumerolla saat valtakunnallisia jäsenetuja.

Kaikille jäsenille lähetetään Elinehto-Livsvillkor -lehti neljä kertaa vuodessa. Lehdestä saa tietoa tapahtumista, kuntoutuksesta, sosiaaliturvasta, sairauksista ja elinsiirroista.Jäsenyhdistykset julkaisevat omia lehtiä ja lähettävät henkilökohtaisia jäsenkirjeitä, joista saa tietoa yhdistysten tapahtumista. Muista eduista saat tietoa alueesi yhdistykseltä"

- Munuais- ja maksaliitto ry

Jäsenille

- Elinehto-lehti ilmaiseksi kotiin neljä kertaa vuodessa

- Yhdistyksen tiedotteet ja lehdet

- Henkilökohtaista neuvontaa ja apua edunvalvontaan ja sosiaaliturvaan liittyvissä ongelmissa

- Liiton perhetoiminnan tapahtumat

- Henkilökohtaista neuvontaa dialyysihoidosta matkalla

- Valtakunnalliset jäsenedut

- Paikalliset jäsenedut

Paikalliset edut

Keski-Suomen alueella

Kylpylähotelli Laajavuoresta 

Maanantai- perjantai klo 7.00 - 14.00 11,00€/hlö/3h

Muina aikoina 15,00€/hlö/3h

Hinnat eivät sisällä uima-asua/pyyhettä. Sopimushinnat koskevat vain jäsenten omia henkilökohtaisia kylpyläkäyntejä. Etuus jäsenkorttia näyttämällä.

Keilaus

-40% normaalihinnoista

Hieronta

-10% normaalihinnoista

Rajoitukset

Yllä mainitut arkihinnat eivät ole voimassa koululaisten lomasesonkeina, lukuunottamatta kesälomaa. Lomasesonkeina noudatetaan kylpylän osalta korkeampaa sopimushintaa (hinta muina aikoina), keilaus normaalihinnoin kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Varaukset: Keilavarauksia voi tehdä numerosta 014-268 540 

Kukkakauppa ja hautaustoimisto Marjatta Ryynänen Ky 

(Puistokatu 19, 40200 Jyväskylä)
Ostoksista -10% alennus.
Alennus jäsenkorttia näyttämällä. 

Valtakunnalliset edut

Jäsenedut saa jäsenkortilla, jäsennumerolla tai jäsentunnuksella. Jäsenkortti on helmikuussa lähetetyn jäsenmaksun yhteydessä. Jäsennumero on myös lehden takakannen osoitetiedoissa.
Lisätietoja jäseneduista www.muma.fi/jasenedut
kirsi.kauppinen@muma.fi, 050 4365 707. 

Kauneushoitola Charmonie Spa

Kauneushoitala Charmonie Spa, Ruusulankatu 20 A 1, 00250 Helsinki, tarjoaa jäsenetuna - 10 % kaikista kasvo- ja vartalohoidoista tunnuksella MUMA.

Aikoja voi varata puhelimitse 040 7755 617, sähköpostitse charmoniespa@gmail.com sekä osoitteesta charmoniespa.fi.

Tallink Silja

Tallink Silja ja Club One tarjoavat jäsenetuna mahdollisuuden liittyä Club One jäseneksi veloituksetta suoraan kanta-asiakasohjelman keskimmäiselle Silver-tasolle.Lisätietoja ja ohjeet 

Viking Line 

Jäsenetuja Viking Linen laivamatkoista. Varaukset netissä.

PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossa

Roobertinkatu 16 A, Helsinki, antaa liiton jäsenille 10 % alennuksen perushammashoidosta. Erikoislääkäreiden hoidosta neuvotellaan tapauskohtaisesti. Asemalta saa kaikki perushammaslääkäri- ja keskeiset erikoishammaslääkäripalvelut sekä suuhygienistipalvelut. Hammashoidosta saatavan Kela-osuus vähennetään jo vastaanotolla. 

Holiday Club

Majoitus sopimushintaan - 15 % Holiday Club -kylpylähotellien, Villas- ja Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Kampanjatarjouksia varsinaisen jäsenedun lisäksi. Majoitusvaraukset sekä maksu Holiday Clubin verkkokaupan kautta osoitteessa www.holidayclub.fi. Varauksen yhteydessä tulee käyttää koodia: Musili15

Hotelli Anna 

Hotelli Anna Helsingissä osoitteessa Annankatu 1, tarjoaa majoituksen sopimushintaan - 10 % päivän hinnasta. Varaukset 09 616 621 tai info@hotelanna.fi tunnuksella MUMA

Silmäset  [uusi]

Silmälaseista 25 % alennus. Silmäset Arabianrata, Vuosaari ja Lohjantähti.

Silmäasema [päivitetty]

Silmäasema myöntää alennusta normaalihintaisista silmälaseista 30 % ja aurinkolaseista 20 %, piilolinsseistä 25 % sekä silmän rakennekuvaus 49 euroa. Mainitse myymälässä, että olet Munuais- ja maksaliiton jäsen.

Instru optiikka

Jäsenetutarjouksena normaalihintaiset silmälasit -30 %. Optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys veloituksetta. Normaalihintaiset aurinkolasit -15 % (ei Oakley-aurinkolasit). Tarjous on voimassa Instrumentarium, Keops ja Nissen myymälöissä

Kylpylähotelli Kuntoranta 

Kylpylähotelli Kuntoranta, Kuntorannantie 14, 78400 Varkaus, tarjoaa jäsenistölle vaihtuvia järjestölomia ja muita tarjouksia. Varaukset p. 017 5601 403 tai myynti@kuntoranta.fi.

Pajulahti 

Liikuntalomat, laji- ja teemakurssi (viikonloput), senioreiden fiiliskursseista sekä omatoimimatkailijoiden majoitus ja palvelut - 15%.Lisätietoa: www.pajulahti.com

Yyteri Kylpylähotelli [päivitetty]

20 % alennus perushintaisesta majoituksesta ja kaikista normaalihintaisista majoituspaketeista.Erikoisetuna 1vrk:n perhepaketti 120 euroa/vrk. Pakettiin sisältyy 1vrk:n majoitus perhehuoneessa (2 aik. ja 2 lasta 4-14v), buffet-aamiainen, kylpylän ja kuntosalin käyttö. Edut voimassa 1.1.2020 - 31.5.2020 & 1.9.2020 - 31.12.2020. Edut eivät ole voimassa erikoistapahtumien ja juhlapyhien aikaan. Etuhintaisia huoneita on rajallinen määrä. Huoneessa tulee majoittua yksi (1) jäsenkortin haltija jotta etu on mahdollista saada. Jäsenyys todistettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huom! Varaus tulee tehdä suoraan hotelliin: (02 628 5300 / info@virkistyshotelli.fi) ja jäsenyys on mainittava varausta tehdessä, jotta etu on mahdollista saada.

Sokos hotellit [päivitetty]

Sokos hotellit tarjoavat vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Sokos hotelleja on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla sekä Sokos hotelli Viru Tallinnassa. Varauskoodi on LIITTO2020. Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuista. varauksista. Majoitusvaraukset: www.sokoshotels.fi

Kampaamo-kauneushoitola Vanessa

Kampaamo ja jalkaterveys Vanessa, Arkadiankatu 10, 00100 Helsinki, tarjoaa jäsenetuna - 25 % kaikille uusille asiakkaille tunnuksella MUMA. Kampaaja Kirsi Sinkkonen 050 4058 336 ja jalkahoitaja Sirkku Ekholm 044 3585 555.

Lähitapiola 

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu tarjoaa jäsenille etuja mahdollisuuden kilpailuttaa omat henkilökohtaiset vakuutukset yhteyshenkilön kanssa. Ota yhteyttä yhteyshenkilöön Lotta Vaaraan (lotta.vaara@lahitapiola.fi, 040 0878 682) tai Juho Saariseen (juho.saarinen@lahitapiola.fi, 044 3646 011), niin saat alan parhaat edut käyttöösi. Lähitapiolan Omaetu jopa 17 %+S-Bonus jopa 5 %.

Otavamedia [uusi]

Otavamedia tarjoaa jäsenille erikoisalennuksen - 30 % erikoisalennuksen lehtitilauksista https://tilaus.otavamedia.fi/muma

Website was created with Mobirise themes