Yhdistys tiedottaa

tässä tiedotamme tärkeimmät asiat ja uusimmista sivujen päivityksistä!

Mobirise

Hyvä jäsen!


Yhdistysksen vuosi 2021 on 51. toimintavuosi. 
Pysykäämme terveenä ja pidetään toisistamme huolta toivottaa sinulle ja läheisillesi KEMUSI:n Hallitus

Maija, Joni , Tarja, Anja, Reijo, Midia, Tiina, Sari, Ulla ja Heidi


[uusi jäsenkirje on luettavissa 2/2020]
Jäsenkirje on luettavissa myös sivujemme kautta.

12.4.2021

Vertaistapaaminen dialyysipotilaille ti 13. 4.2021

Kymenlaakson munuais- ja maksayhdistys sekä Keski-Suomen munuais- ja maksayhdistys KEMUSI järjestää kaikille PD- ja HD-potilaille verkkotapaamisen tiistaina 13 huhtikuuta klo 17.00 alkaen. Tule tapaamaan toisia dialyysipotilaita ja kuulemaan yhdistyksen toiminnasta!

Tilaisuus on avoin kaikille kohderyhmään kuuluville, emme edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Jutellaan siitä, mistä porukka haluaa puhua, oli se sitten sää, sairaus tai jokin muu. Ei tehdä tästä liian vakavaa, vaan mukavaa! Keskustelua käynnistämässä Petri, Joni, Heidi ja Timo-Janne, jotka itsekin ovat dialyysipotilaita.

Keskustelu toteutetaan verkossa Microsoft Teamsilla. Mukaan tuleminen on helppoa.

Jos käytät teamsia kännykällä lataa ohjelma sovelluskaupasta. 

Tetokoneella et tarvitse sovellusta, tunnuksia tai salasanaa. Klikkaat vain linkkiä https://bit.ly/dialyysipotilaat ja valitset "Liity sen sijaan verkossa". Jos sinulla on Teams -sovellus, sitä kannattaa käyttää erityisesti mobiililaitteilla.
10.3.2021

Kehon ja mielen kuuntelua fysioterapeutti Ilona Siitosen ohjauksessa verkossa keskiviikkopäivisin 17.3. alkaen 19.5. saakka. Mukaan voi liittyä joka kerta tai yksittäisellä kerralla. Ei ennakkoilmoittautumista.

Fysioterapeutti Ilona Siitonen ohjaa kymmenen viikon ajan keskiviikkoisin klo 12–13 toimintakykyä tukevan harjoituksen verkossa livenä. Pirkanmaan, Keski-Suomen, Päijät-Hämeen ja Varsinais-Suomen munuais- ja maksayhdistysten järjestämiin harjoituksiin voivat osallistua kaikki kiinnostuneet. Harjoituksiin osallistuminen on maksutonta. Mukaan voi tulla silloin, kun itselle sopii, joka kerta tai satunnaisesti.

Harjoitukset toteutetaan Microsoft Teamsin välityksellä. Microsoft Teamsin voi ladata koneelleen tai älylaitteelleen maksutta. Tietokoneella Teamsiin voi liittyä myös selaimella ilman sovelluksen asentamista.

Siirry suoraan ohjelmaan tästä25.01.2021

Meidän yhdistykseltä saa nyt ostettua kynttilöitä! Myymme varainhankintana tuikkutukku.comin kruunukynttilöitä sekä tuoksukynttilöitä. 

Kauniit kruunukynttilät ovat käsinvalettuja, 35 cm pitkiä ja niiden paloaika on noin 9,5 tuntia. Yksi pakkaus sisältää kuusi kruunukynttilää. Värivaihtoehdot ovat: valkoinen, punainen sekä harmaa

Tuoksukynttilöissä on neljä tuoksuvaihtoehtoa:

- Greean Tea (Vihreä tee)
- Blackberry (Karhunvatukka)
- Jasmine (Jasmiini)
- Lily Of The Valley (Kielo)

 Kynttilöiden paloaika on noin 33 tuntia, ne ovat 8 cm korkeita ja niissä on kaunis huurrelasi ja hillitty painatus. Tyylikkäässä pakkauksessa olevat kynttilät sopivat hyvin myös lahjaksi.

Kynttilöiden hinta on 10€/pkt, ja niitä voi tilata joko puhelimitse numerosta 044 322 7562 tai sähköpostitse kemusiry@outlook.com

Ostamalla meiltä näitä kynttilöitä tuet yhdistyksemme toimintaa!

11.1.2021

Vuosi on ehtinyt jo vaihtua ja hyvää matkaa mennään kohti kevättä. Vuosi 2021 tuo uudet tuulet ja toivottavasti pääsemme pikkuhiljaa myöskin normaaliin toimintaan. Tälle vuodelle toivomme pystyvämme järjestämään jäsenillemme tapahtumia ja tapaamaan vanhaan malliin jäseniämme, sekä juhlimaan viime vuonna täytettyämme 50 -vuotista taivaltamme. 

Sivuille uutena sivuna on ilmestynyt "Myyntinurkka". Käy kurkkaamassa myytävät tuotteemme. Ilahduta ystävää tai osta omaksi.


20.10.2020 

Uusin jäsenkirjeemme on nyt luettavissa olkaa hyvä!

Lue tästä

Muista päivitää tietosi jäsenrekisteriin ajantasalle

Jos olet jo jäsen ja haluat päivittää yhteystietosi, voit muuttaa tietosi sähköisellä lomakkeella (siirryt linkistä sivulle, jossa voit päivittää tietojasi). Käyttäjätunnus on jäsenkorttisi numero, joka löytyy kortin oikeasta yläkulmasta, lisäksi numero löytyy myös Elinehto-lehtesi takasivun osoitteesta. Salasana on postinumerosi.


15.10.2020

Hallituksen yhteystietoja on päivitetty yhdistyksen vuosikokouksen jälkeen, johon on myös tullut täydennyksiä.Site was started with Mobirise web themes