Yhdistys tiedottaa

tässä tiedotamme tärkeimmät asiat ja uusimmista sivujen päivityksistä!

Mobirise

Hyvä jäsen!


Yhdistysksen vuosi 2021 on 51. toimintavuosi. 
Pysykäämme terveenä ja pidetään toisistamme huolta toivottaa sinulle ja läheisillesi KEMUSI:n Hallitus

Maija, Joni , Tarja, Anja, Reijo, Midia, Tiina, Sari, Ulla ja Heidi


[uusi jäsenkirje on luettavissa 2/2020]
Jäsenkirje on luettavissa myös sivujemme kautta.

25.11.2021

Meidän yhdistykseltä saa nyt ostettua kynttilöitä! Myymme varainhankintana tuikkutukku.comin kruunukynttilöitä sekä tuoksukynttilöitä. 

Kauniit kruunukynttilät ovat käsinvalettuja, 35 cm pitkiä ja niiden paloaika on noin 9,5 tuntia. Yksi pakkaus sisältää kuusi kruunukynttilää. Värivaihtoehdot ovat: valkoinen, punainen sekä harmaa

Tuoksukynttilöissä on neljä tuoksuvaihtoehtoa:

- Greean Tea (Vihreä tee)
- Blackberry (Karhunvatukka)
- Jasmine (Jasmiini)
- Lily Of The Valley (Kielo)

 Kynttilöiden paloaika on noin 33 tuntia, ne ovat 8 cm korkeita ja niissä on kaunis huurrelasi ja hillitty painatus. Tyylikkäässä pakkauksessa olevat kynttilät sopivat hyvin myös lahjaksi.

Kynttilöiden hinta on 10€/pkt, ja niitä voi tilata joko puhelimitse numerosta 044 322 7562 tai sähköpostitse kemusiry@outlook.com

Ostamalla meiltä näitä kynttilöitä tuet yhdistyksemme toimintaa!

11.1.2021

Vuosi on ehtinyt jo vaihtua ja hyvää matkaa mennään kohti kevättä. Vuosi 2021 tuo uudet tuulet ja toivottavasti pääsemme pikkuhiljaa myöskin normaaliin toimintaan. Tälle vuodelle toivomme pystyvämme järjestämään jäsenillemme tapahtumia ja tapaamaan vanhaan malliin jäseniämme, sekä juhlimaan viime vuonna täytettyämme 50 -vuotista taivaltamme. 

Sivuille uutena sivuna on ilmestynyt "Myyntinurkka". Käy kurkkaamassa myytävät tuotteemme. Ilahduta ystävää tai osta omaksi.


20.10.2020 

Uusin jäsenkirjeemme on nyt luettavissa olkaa hyvä!

Lue tästä

Muista päivitää tietosi jäsenrekisteriin ajantasalle

Jos olet jo jäsen ja haluat päivittää yhteystietosi, voit muuttaa tietosi sähköisellä lomakkeella (siirryt linkistä sivulle, jossa voit päivittää tietojasi). Käyttäjätunnus on jäsenkorttisi numero, joka löytyy kortin oikeasta yläkulmasta, lisäksi numero löytyy myös Elinehto-lehtesi takasivun osoitteesta. Salasana on postinumerosi.


15.10.2020

Hallituksen yhteystietoja on päivitetty yhdistyksen vuosikokouksen jälkeen, johon on myös tullut täydennyksiä.Built with Mobirise - Go now